Novice

Skok s padalom Bovec
Splošno

Adrenalinska ponudba v Bovcu

Bovec slovi po adrenalinskih aktivnostih, ki jih v tem delu Slovenije iščejo trume domačih in tujih turistov. S pri tem pogosto izpostavljamo predvsem tiste opcije, ki niso namenjene le pogumnim avanturistom, temveč so zanimive tudi za čisto običajne obiskovalce. Med najbolj priljubljenimi aktivnostmi je recimo rafting, ki ne zahteva posebnega poguma, enako velja za spust s kajakom. Seveda so tudi to zanimive in razburljive dogodivščine, pri katerih se lahko zgodi marsikaj presenetljivega, a veliko več adrenalina se sprošča ob nekaterih drugih doživetjih, ki so na voljo v Bovcu.

Idealen primer je gotovo skok s padalom Bovec je odlično izhodišče za takšna doživetja, saj ima po okoliških hribih več ustreznih vzletišč. Poleg tega ima za skok s padalom Bovec tudi športno letališče, ki je lahko še boljša opcija za prave avanturiste. V vsakem primeru se obeta nepozabna dogodivščina, ki ne pozna primere. Jadranje po zraku je vedno navdušujoče, še posebej, če se tako posrečeno kombinira z osupljivimi pogledi na Soško dolino, alpske vršace, italijanske ravnice ter celo na morje. Za skok s padalom Bovec vsekakor predstavlja odlično opcijo, ki je primerna tudi za kakšno darilo ali presenečenje!

Če bi raje ostali na trdnih tleh, a vseeno doživeli kaj adrenalinskega, je dobra izbira soteskanje. Bovec nudi različne programe za raziskovanje sotesk pritokov reke Soče. Nekateri vodeni programi so prilagojeni začetnikom, drugi so idealni za izkušene avanturiste, ki želijo doživeti res adrenalinsko soteskanje. Bovec leži v bližini raznolikih sotesk in lahko na tem področju ponudi veliko variacije, a glavna prednost je v ponudbi lokalnih turističnih agencij. Te oblikujejo zelo privlačne programe, v katerih je možno najti marsikaj zanimivega, tudi 7-urno soteskanje Bovec s takšnimi aktivnostmi vsekakor privlači tudi tiste avanturiste, ki iščejo le edinstvena doživetja, ob katerih se sprošča znatna mera adrenalina. Odlična izkušnja je pri teh aktivnostih zagotovljena!