Novice

All on 4 v Sloveniji
Splošno

All on 4 v Sloveniji je izjemno učinkovita metoda reševanja izgubljenih zob

All on 4 v Sloveniji ali po slovensko vse na 4 je metoda nadomeščanja zob s fiksno protezo na implantatih. V zadnjih letih je ta metoda postala prava svetovna uspešnica na področju zobne protetike. Če ste tudi vi brez zob ali pa ste tik pred tem, da jih izgubite, potem se zagotovo srečujete z občutkom nelagodja. To se vidi tudi pri načinu vašega govorjenja in ne nazadnje tudi pri prehranjevanju. Najverjetneje vam je zaradi tega nerodno tudi pred drugimi ljudmi.

All on 4 v Sloveniji je namenjen vsem odraslim, ki morajo zaradi izgube zob nadomestiti celotni zobni lok. Dobra novica je tudi ta, da metoda postaja vse bolj dostopna tudi kar se tiče same cene. Veliko informacij o tej priljubljeni metodi lahko prejmete tudi na spletnih straneh ponudnikov storitev in izdelkov s področja zobne protetike.

Invisalign je skorajda povsem nevidni zobni aparat

Če do sedaj še niste slišali za invisalign, potem niti ne morete vedeti, kateri je najbolj priljubljeni zobni aparat v tem trenutku. Zobni aparat, ki je skorajda povsem neviden in je priljubljen tako pri nas kot tudi drugje po svetu, se namreč imenuje invisalign.

Za zobni aparat se ne odločajo samo mlajše osebe, temveč vse pogosteje tudi odrasli. Kar veliko je namreč takšnih, ki niso zadovoljni z obliko oziroma postavitvijo svojih zob. Na trgu so jih na razpolago številne vrste aparatov za zobe, ki se v grobem delijo na fiksne in snemljive. Invisalign je snemljiv zobni aparat, kar pomeni, da vam ne bo treba prav pogosto obiskovati strokovnjakov s tega področja zobozdravstva. Za vas to pomeni tudi to, da boste invisalign oziroma zobni aparat lahko sneli kadar koli in kjer koli si boste to želeli. To je zlasti na primer pomembno pri prehranjevanju.

Invisalign vam je za ogled na voljo tudi na spletni strani podjetja, ki vam poleg vrhunskih zobnih aparatov ponuja še druge učinkovite vrhunske storitve in izdelke, ki so povezani z zobno protetiko.