Novice

eberspacher
Splošno

Eberspacher podjetje z dolgoletno tradicijo in kakovostjo

Podjetje Eberspacher se lahko pohvali z dolgo tradicijo svojega podjetja, predvsem pa tudi s kakovostjo, ki jo nudijo pri svojih izdelkih.

Kdaj in kako se je razvilo podjetje Eberspacher?

Zgodovina podjetja Eberspacher sega že v davno leto 1865, katerega je ustvaril takratni kleparski mojster Jakob Eberspacher. Rojstvo in zgodnejši razvoj podjetja Eeberspacher je bilo v Nemčiji, v mestecu Esslingen am Neckar. 

Od takrat se je podjetje začelo počasi širiti in izpopolnjevati, s časoma so zaradi svoje kakovosti in kvalitete postali eden izmed najbolj vodilnih in konkurenčnih podjetji na tržišču.

Kaj vse nudi podjetje Eberspacher?

Podjetje Eberspacher nudi mnogo različnih klimatskih naprav, prav tako pa tudi vgradne sisteme za klimatske naprave.  Zelo priljubljeni so avtomobilski predgrelci, ki bodo poskrbeli da vam nebo potrebno vsako jutro ročno odstranjevati nadležnega ledu, ki se je naredil na avtomobilskem steklu in tako porabljate dragocen čas. 

Predgrelci znamke Eberspächer niso samo univerzalni in primerni za skorajda vse vrste vozil, ampak poleg tega prepričajo tudi z inovativno in zelo izpopolnjeno ter dovršeno tehniko . Eden od teh primerov je uporaba  biodizelskega goriva oziroma bio etanola.

Zračni predgrelci Eberspacher  ob tem neposredno ogrejejo zrak v notranjosti vozila, tako da se prostor hitro ogreje, prav tako pa se hitro ogrejejo tudi avtomobilska stekla, led iz njih pa se stali in izgine. Prav tako pa Eberspacher nudi tudi vodne grelce Hydronic s katerimi je možno ogreti tudi hladilno vodo oziroma pri počitniških vozilih in plovnih vozilih porabno vodo.

Eberspacher podjetje nudi tudi nadgradnjo oziroma dodatno vgraditev klimatskih naprav. Njihovi strokovnjaki delo opravijo zelo hitro in kakovostno, prav tako pa nudijo veliko ugodnosti in konkurenčne cene za njihove stranke, saj jim želijo omogočiti čim boljšo izkušnjo z njihovim podjetjem. Za kakršne koli informacije so strokovnjaki na voljo preko elektronske pošte ali pa kar preko telefona.