Novice

Husqvarna automower 105
Splošno

Husqvarna automower 105 je kompaktna 3-kolesna robotska kosilnica

Namenjena je učinkoviti košnji vrtov. Robotske kosilnice so samodejne kosilnice, ki kosijo brez našega nadzora. So električne in potrebujejo za svoje delovanje redno polnjenje akumulatorja. Le to je lahko ročno, pri naprednejših modelih, kot je tudi Husqvarna automower 105, pa se kosilnica sama odpelje na polnilno postajo.

Robotska kosilnica Husqvarna automower 105 je kompaktna in lahka, kar omogoča izjemno okretnost na majhnih vrtovih. Primerna je za površine do 600 m2 in premaguje naklone do 25 %. Možno je nastaviti višino košnje kot tudi sam začetek košnje, če nas v času košnje ni doma.

Akumulator robotske kosilnice Husqvarna automower 105 nam omogoča povprečen čas košnje ob enem polnjenju 65 minut, pri čemer se akumulator polni 50 minut. Prav tako je košnja trave tiha in nemoteča za bližnje sosede. Po vsaki košnji je potrebno robotsko kosilnico ustrezno očistiti in pripraviti za naslednjo košnjo.

Husqvarna 560 XP je verižna žaga za izkušene lastnike gozdov

Kvaliteta in tehnologija verižne žage Husqvarna 560 XP omogoča redno in nemoteno uporabo ter učinkovito in udobno delo predvsem v gozdarski dejavnosti. Ohišje verižne žage je iz magnezija in pripomore k nizki teži stroja, ob tem pa zagotavlja dolgo življenjsko dobo kljub temu da je njena uporaba v težkih pogojih dela.

Bistveno je, da motorna tehnologija verižne žage Husqvarna 560 XP zagotavlja več moči , do 20 % manjšo porabo goriva in do 75 % manj izpušnih plinov. Optimalno moč motorja omogoča avtomatska nastavitev motorja, pri čemer sistem nastavitev upošteva me drugim različne tipe goriva, različne temperature, nadmorsko višino, vlažnost zraka in zamašen filter zraka. Takšno delovanje verižne žage Husqvarna 560 XP ustreza najstrožjim predpisom o izpušnih plinih na okoljevarstvenem področju širom sveta.

Verižno žago Husqvarna 560 XP uvrščamo v sredinski velikostni razred kar pomeni, da je primerna za manjša dela kot tudi za zahtevnejša opravila pri podiranju in razrezu debelejših dreves.