Novice

Husqvarna kosilnice
Splošno

Husqvarna kosilnice v pestri ponudbi

Husqvarna je ena izmed najbolj prepoznavnih znamk na trgu vrtnih kosilnic in povezane opreme. To pa jim je uspelo vsaj v neki meri zahvaljujoč izjemno pestri ponudbi, ki jo ta znamka predstavlja svojim kupcem. Na voljo imamo najrazličnejše kosilnice, s katerimi Husqvarna poskrbi, da bo vsak uporabnik kar najbolje pripravljen na delo, s katerim se ukvarja. Le izbrati bo treba pravi izdelek – pri vseh smo lahko prepričani, da nas bodo navdušile nekatere skupne odlike, ki jih imajo vse Husqvarna kosilnice

Kosilnice za domačo zelenico

Že domači uporabniki, ki ne nameravajo opravljati kakšnega posebej zahtevnega dela, imajo na voljo pestro zbirko uporabne opreme, ki jim bo prišla še kako prav. Seveda izbiramo na podlagi svojih želja in potreb, torej lahko tudi za domačo uporabo pridejo v poštev napredne naprave, recimo vrtni traktor. Husqvarna pa domačim uporabnikom veliko bolj ustreza s ponudbo nahrbtnih in samohodnih kosilnic, ki se običajno uporabljajo za manjše zelenice.

Za domačo uporabo so idealne elegantne kosilnice, s katerimi lahko uspešno opravimo redno košnjo domače zelenice. Husqvarna pri tem izstopa z odlično uporabniško izkušnjo in popolno zanesljivostjo svoje opreme. Predvsem bo prijetna uporaba sodobnih električnih kosilnic, med katerimi so tudi robotske kosilnice, ki že lahko pridejo v poštev tudi za domačo rabo.

Sedežne kosilnice in vrtni traktorji

Za zahtevnejšo uporabo bo verjetno boljša izbira sedežna kosilnica ali vrtni traktor Husqvarna. V tej ponudbi najdemo izjemno zmogljive naprave, ki ponujajo pester nabor funkcionalnosti. Prepričajo lahko tudi zahtevnejše uporabnike, ki na velikem posestvu opravljajo raznovrstno zahtevno delo. Ti bodo izbrali vrtni traktor Husqvarna, ki omogoča različne načine uporabe, predvsem če dodamo še nekatere priključke. A prav tako prepričljive so lahko druge sedežne kosilnice, ki so povsem prilagojene košnji večjih površin in zahtevnih terenov. Husqvarna za zahtevnejše uporabnike poskrbi tudi na druge načine, recimo še z možnostmi servisa in vzdrževanja.