Novice

Rafting Soča
Splošno

Idealne razmere za adrenalinske aktivnosti

Če želimo svoj prosti čas preživeti ob kakšnih posebej zanimivih aktivnostih, moramo najti ustrezno okolje, ki to omogoča. Ponekod imamo na voljo cel spekter adrenalinskih aktivnosti, s katerimi bodo zelo zadovoljni tudi najbolj pogumni avanturisti. Pri nas je idealna destinacija za to gotovo Posočje, predvsem v Bovcu najdemo atraktivno ponudbo na tem področju.

V Posočje nas pogosto zvabi že rafting, Soča ponuja čudovit ambient in atraktivne rečne brzice za nepozabno izkušnjo. Piko na i doda ponudba vodenih skupinskih spustov, ki jo predstavljajo lokalne turistične agencije. Pričakujemo torej lahko zelo dobro izkušnjo, predvsem zato, ker je za rafting Soča naravnost idealna, ponudba vodenih odprav pa je zelo dobro razvita. To velja za mnoge kraje ob reki Soči, največ ponudbe pa bo seveda v večjih turističnih centrih zgornjega Posočja, to so Bovec, Kobarid in Tolmin. Rafting Soča v vsakem primeru ponuja čudovito izkušnjo.

Dogodivščine za najpogumnejše avanturiste

Bovec ima idealne pogoje tudi za druge atrakcije, med katerimi so tudi dogodivščine, ki odgovarjajo najbolj pogumnim avanturistom. Gotovo gre omeniti skok s padalom, Bovec ima kar nekaj ponudbe za to. Gre za pravo atrakcijo, ki lahko ponudi še boljšo izkušnjo kot večina drugih adrenalinskih aktivnosti. Najbolj izkušeni in najbolj pogumni avanturisti se bodo torej odločili prav za skok s padalom, Bovec pa bo na njihove potrebe gotovo povsem odgovoril z atraktivno ponudbo. Ob kraju najdemo športno letališče, tandemski skoki s padalom pa se v večjem številu opravljajo z vzletišč na okoliških hribih. Agencije ponujajo zelo prijetno izkušnjo s celovito ponudbo za skok s padalom – Bovec je ustrezno izhodišče, v ponudbo pa so vključeni vsi potrebni prevozi. Tako lahko v celoti izkoristimo pogoje, ki jih daje Posočje za tovrstne adrenalinske aktivnosti. Uživali bomo v čudovitih razgledih in seveda v edinstveni izkušnji, ki jo ponuja polet s padalom.