Novice

javna dražba
Splošno

Javna dražba kot izziv

Imate radi izzive in bi v življenju bili pripravljeni na kakršnegakoli? Sploh, če vam kakšen izziv predstavlja tudi možnost oziroma priložnost. Recimo, javna dražba? Ste se kdaj katere udeležili?

Ljudje smo si različni in vsak od nas uživa v nečem, vsak v nečem najde zadovoljstvo, veselje in srečo. Vsekakor pa smo tudi nekako nagnjeni k tveganjem, drugi se jim izogibajo in imajo radi vse »na ziher«. Čeravno, ziher ni vedno ziher in pri določenih stvareh je res težko vedeti, da tako tudi bodo. In takrat sprejemamo različne izzive. Tej je v življenju veliko, če ne vsak dan. Vsak dan je pravzaprav nov izziv. Izziv je tudi postaviti določeno stvar na svoje mesto, oprati oblačila, itd. Vse je izziv zase. Je pa res, da so nekateri izzivi enostavni in jih zlahka opravimo, za druge pa potrebujemo nekaj sreče, energije, truda, poguma, itd. Recimo, javna dražba? Kakšen izziv je to?

Koliko možnosti je, da uspete na javni dražbi in kupite predmet po super ugodni ceni? So možnosti majhne? Velike? Nične ali ogromne. Pravzaprav ne moremo vedeti, vse dokler se javna dražba tudi ne odvije. Šele tkarat bomo vedeli, koliko bomo uspešni, smo bili, itd. In vsekakor je vredno poskusiti, sprejeti ta izziv, ki je velikokrat odlično vplival na marsikaterega, ki mu je dražba »šla po maslu«, kar pomeni, da je na njej kupil odlično stvar, najverjetneje po odlični ceni.

Res je, tudi javna dražba je torej izziv. Ali ga boste sprejeli? Navsezadnje je odločitev vsakega posameznika. In tudi posledica, kar pomeni, da bomo sprejeli vsekakršen izid, tako dober kot slab. Čeravno je slab zgolj ta, da nam mogoče ni uspelo. Kar pa ne pomeni konca in seveda so pred nami novi izzivi, nove dražbe, na katerih bomo mogoče imeli več sreče. Izziv pa je velikokrat že to, da se je udeležimo.