Novice

Industrijski sesalec
Splošno

Je industrijski sesalec primeren za vas?

Industrijski sesalec je posebna vrsta sesalca, kij namenjena sesanju velikih površin in je namenjen predvsem za večje industrijske obrate. Seveda poznamo več vrsti industrijskih sesalcev, ki so seveda od različnih znamk proizvajalcev. Pomembno je to, kakšne tehnične podrobnosti ima, boljši kot je dražji je, vendar je tudi zmogljivejši. 

Industrijski sesalec je namenjen predvsem čiščenju večjih površin, zaradi tega se ga vam za sesanje vaše hiše zagotovo ne splača kupovati, razne če živite v res veliki hiši. Posebnost takih sesalcev je to, da imajo izjemno močan motor in izjemno dolge priključke, in jih zaradi tega ni potrebno vseskozi premikati. So tudi izjemo težki za prenašanje, zaradi tega niso ravno uporabni, za vsakdanjo uporabo v majhni hiši ali stanovanju. Poleg tega pa so še veliko dražji kot navadni sesalec.

V kolikor pa imate v lasti kakšen industrijski obrat pa se vam nakup zagotovo izplača. Saj bo z njegovo pomočjo delo potekalo lažje in predvsem hitrejše. 

Kdaj obiskati Karcher servis?

Tudi visokotlačni čistilniki in sesalci, ter druge podobne naprave so potrebne vzdrževanja. Vsako stvar je treba redno servisirati oziroma vsaj vzdrževati po priporočilih.  V kolikor pa se zgodijo nevšečnosti, pa je potrebno takoj reagirati in jih tudi odpeljati k serviserju, ki vam bo znal pomagati. 

Seveda danes obstaja veliko servisnih prostorov kjer vam lahko naredijo Karcher servis, oziroma z drugo besedo servis Karcherejvih naprav. Vedno je seveda bolje obiskati za to pooblaščeni Karcher servis, vendar v kolikor ni dostopne oziroma je po navadi zelo dražji, pa seveda stopite kdo lokalnega mojstra, ki bo zna to popraviti. 

Torej v primeru, da kupujete Karcherejve naprave, morate vedeti, da jih bo potrebo sem in tja tudi servisirati in jih popraviti. Sicer ne ravno pogosto, ker slovijo po svoji kvaliteti, vendar vseeno. Zaradi tega je potrebno vedeti, kam odpeljati svojo napravo, da jo bodo popravili kar najbolj in kar najhitreje.