Novice

Otroška soba
Splošno

Kaj moramo upoštevati ob nakupu otroške sobe

Ko starši izbirajo novo otroško sobo je potrebno upoštevati ogromno različnih stvari, ki jih nepoznavalci lahko izpustijo. Vsekakor je na prvem mestu nujno potrebna informacija o tem, za koga se kupuje otroška soba. 

Če kupujete otroško sobo za dojenčka, bo zagotovo drugačna o tiste, ki jo boste kupili otroku, ki hodi v vrtec. Otroška soba mora biti torej prilagojena starosti otroka. Dojenčki imajo namreč popolnoma drugačne potrebe kot starejši otroci.

Bogata izbira barv in modelov

Vsekakor pa je za starše dandanes izredno spodbudna novica, da je na trgu ogromno različnih otroških sob, med katerimi lahko izbirajo. Otroška soba ki jo boste naročili za svojega otroka bo torej zagotovo popolnoma takšna, kot ste si si jo zamislili. 

Strokovno usposobljeni prodajalci pa vam bodo s svojimi nasveti, znanjem in večletnimi izkušnjami pomagali izbrati pravi model in prave artikle. Vsaka otroška soba ima namreč točno določene kose pohištva, ki ne smejo manjkati v nobeni otroški sobi. 

Dojenje mora biti udobno in prijetno

Dojenje je v prvih mesecih otrokovega življenja izredno pomemben del materinega in otrokovega vsakdana. Med dojenjem se morata tako mati kot otrok počutiti popolnoma sproščeno in zadovoljno. Za večje udobje pa lahko poskrbi tudi blazina za dojenje, ki jo bomo kupili ob rojstvu otroka. 

Blazina za dojenje je praktičen in priročen pripomoček, ki ga doječa mati uporabi vedno, ko doji svojega otroka. 

Udobje za mamico

Blazina za dojenje bo poskrbela, da se bo vaš otrok med dojenjem dobro počutil, da se bo lahko udobno namestil in brez težav pil mleko. Tako bo dojenje potekalo leše in brez težav, otrok se bo sprostil in užival. 

Tudi za mamice je blazina za dojenje nepogrešljiva, saj omogoča, da njihove roke počivajo, medtem ko se otrok hrani. Brez blazine za dojenje pa so mamice primorane otroka pestovati, kar hitro lahko povzroči bolečine v rokah in hrbtenici.