Novice

prenosni računalnik hp
Novosti na področju nepremičnin

Kakovosten prenosni računalnik 

Podjetje Hewlett Packard Company bolje poznano kot HP, je korporacija za informacijsko tehnologijo s sedežem v Palo Altu, Kalifornija, ZDA. Hevlett Packard je največje tehnološko podjetje na svetu. Skoraj v vsaki državi deluje.

Podjetje Hp je specializirano za razvoj in izdelavo pomnilniške, računalniške in mrežne strojne opreme, servisa in programske opreme. Vsi smo že slišali za prenosni računalnik hp. Poleg tega pa izdeluje narave za hranjenje podatkov, strežnike, tiskalnike in druge proizvode za izdelavo slik.

Leta 1999 je proizvodni program elektronskih testnih naprav in sistemov, medicinske elektronske opreme, komponent in pribora prevzelo podjetje Agilent Tehnologies.

Prenosni računalnik hp je postal cenovno zelo ugoden, ter odlična alternativa namiznim računalnikom. Velikokrat smo pred težko odločitvijo kateri računalnik izbrati.

Če ste mobilni in delate veliko na terenu, rabite računalnik vedno pri roki je prenosni računalnik hp pravilna izbira. Prenosni računalnik hp je znan po svoji kvaliteti, hitrosti in odlični prenosnosti.

 

Apple ipad je pravi mali veliki računalnik

Apple ipad nam daje točno to, kar potrebujemo iz računalnika in veliko neverjetnih stvari, za katere si nebi nikoli mislili.

Naštejemo nekaj razlogov, zakaj je Apple ipad pravi računalnik za vas.

Apple ipad je odraz Applove napredne tehnologije. Applovi čipi spremenijo vaš pogled na fotografije, igre in razširjeno resničnost. Apple ipad čipi naredijo dovolj zmogljivega za upravljanje aplikacij. Le te lahko uporabljate vsak dan, tudi pro aplikacije, na primer Adobe Photoskop CC. 

Vsa ta napredna tehnologija in računalniška moč resnično potuje. Apple ipad je izjemno tanek, ter lahek. Lahko ga nosimo s seboj povsod. Apple ipad ima do 10 ur življenjske dobe baterije, tako da gremo lahko na potep brez skrbi. Idealno je, če ste povezani z internetom, wi-fi in do gigabitnega razreda. Datoteke lahko tiskate, projicirate in pošiljate.

Apple ipad je primeren za vse generacije. Od najmlajših do najstarejših. Poslovneži, študentje in upokojenci Apple ipad je narejen za vse.