Novice

Klimatske naprave
Splošno

Klimatske naprave po zajamčeno najnižjih cenah

Klimatske naprave so odličen način za hlajenje prostorov. Če se obrnemo na primernega ponudnika klimatskih naprav bomo zagotovo dobili tudi ugodne plačilne pogoje, ki nam bodo olajšali celoten nakup naprave za hlajenje. Lahko si bomo zagotovili celo plačilo na 72 obrokov, kar pomeni, da bo mesečni obrok resnično nizek.

Klimatske naprave imajo navadno v ceni všteto tudi montažo. To pomeni, da nam na dan dostave, serviserji uredijo vse potrebno, da klimatsko napravo lahko nemoteno priklopimo na električno omrežje. Pred namestitvijo je seveda potreba predpriprava, ki obsega namestitev zunanje enote.

Klimatske naprave imajo torej zunanjo in notranjo enoto, ki sta med seboj povezani. Torej moramo v steni narediti primerno odprtino, skozi katero vse skupaj povežemo in uredimo. Ko je klimatska naprava nameščena, jo lahko prižgemo. V kolikor smo kupili model, ki omogoča hlajenje in ogrevanje, moramo le paziti, da je na daljincu vključena prava funkcija, ki bo omogočala hlajenje poleti ter ogrevanje pozimi.

Hibridne toplotne črpalke nadomeščajo klasične plinske peči

Hibridne toplotne črpalke postajajo vse bolj uporabne pri posameznikih, ki imajo doma nameščeno plinsko peč in bi radi znižali stroške ogrevanja, ki so v zimskih mesecih lahko izredno visoki. Visoke položnice pa so zelo obremenjujoče za vsako družino.

Hibridne toplotne črpalke nam bodo omogočile znatno znižanje stroškov, saj bodo samodejno preklapljale med enim in drugim sistemom. Kar pomeni, da bomo vedno, ko bo to mogoče koristili toplotno črpalko. V primeru, ko pogoji za ogrevanje na toplotno črpalko ne bodo dovolj ugodni, pa se bo sistem preklopil na plinsko peč.

Hibridne toplotne črpalke lahko enostavno namestimo v vsak tudi v manjši prostor. Nekateri imajo v stanovanjih plinsko peč nameščeno kar v kopalnici. Ker je hibridna toplotna črpalka tako priročna, jo bomo brez težav namestili tudi v majhno in tesno kopalnico, pri tem pa ne bomo porabili preveč prostore in bomo kopalnico lahko še vedno funkcionalno uporabljali.