Novice

lupinica
Splošno

Lupinica

Lupinica je namenjena prenašanju dojenčka. Imenujejo jo tud otroški avtosedež. Po navadi se jih uporablja od 0 do 13 kilogramov.

Lupinica nima več kot 4.1 kilograma. Lupinica sodi med najlažje avtosedeže v svojem razredu.

Posebni varnostni sistem preprečuje, da bi varnostni pasovi zlezli z ramen. Pasovi se ravno tako ne bodo zasukali in vam istočasno olajša pripenjanje dojenčka v otroški avtosedež.

Gumbi za nastavljanje so v kontrastnih barvah. To vam omogoča preprosto in varno rokovanje z lupinico. Posebni nastavek omogoča preprosto namestitev v avtomobil in največjo varnost. Lupinice so tudi odobrene za uporabo na letalu.

Nekatere lupinice imajo velik senčnik z mrežastim blagom za optimalno zaščito pred soncem in kroženjem zraka. Prelepa oblika omogoča dovolj prostora med ročajem lupinice in senčnikom. To vam omogoča udobno prenašanje lupinice.

Lupinica ima snemljivo notranjo blazinico za novorojenčka. Ergonomski ročaj nam pomaga pri udobnim prenašanjem lupinice.

Lupinica je dan danes namenjena dojenčku in njegovem prenašanju. Vedno bolj pa je pomemben tudi zunanji videz.

Otroške postelje

Otroške postelje so namenjene otrokom. Od novorojenčkov pa vse tja do pubertete. Za dojenčke so primerne zibelke, za malčke malo večje posteljice, ki imajo posebno ograjo, da nam otrok ne pobegnem ali se ne prevrne z nje. Poznamo pa tudi otroške ali mladinske sobe, ki so primerne vse do pubertete, oziroma dokler se jo vaš otrok ne naveliča.

Otroške postelje se lahko kupi kot posamezni del pohištva, ni potrebno kupiti cele sobe. Mnogi se odločajo za nakup celotne otroške sobe.

Kupimo jo lahko v prodajalni s pohištvom ali kar preko spleta. Najbolje, da otroško sobo kupimo skupaj z montažo, da vam ni potrebno iskati mojstra, mizarja za sestavo sobe.

Otroških sob imamo ogromno na izbiro. Nekatere so samo dekliške, druge fantovske. Otroške postelje so lahko tudi v obliki raznih avtomobilov, raznih tovornjakov in drugih vozilih. Dekliške sobe pa bolj spreminjajo na gradove v katerih spijo male princeske.