Novice

telegram v porodnišnico 1
Splošno

Najbolj originalen telegram v porodnišnico

Poslati telegram v porodnišnico se sicer sliši povsem preprosto, kar v resnici tudi je. A po drugi strani najverjetneje ne želite biti povprečni, ko boste novopečenim staršem čestitali za rojstvo otroka. Pri tem morate namreč uporabiti vsaj malo domišljije ter nekaj mere kreativnosti.

Za telegram v porodnišnico ne potrebujete prav veliko časa. Sicer pa vam pri takšnem dejanju lahko odlično pomagajo nekatera podjetja, ki se s takšno dejavnostjo tudi profesionalno ukvarjajo. Odlične ponudnike lahko najdete na spletu, na primer na https://telegram.minimu.si/. Poleg mikavnih izdelkov vam ponujajo še številne koristne nasvete, ki vam bodo ob pošiljanju telegrama ob rojstvu otroka še kako zelo prišli prav.

Je bolje napisati sms voščilo ali poslati telegram v porodnišnico?

Čeprav imamo dandanes izjemno veliko drugih, morda hitrejših možnosti za pošiljanje čestitk ob rojstvu otroka, pa večina med nami še vedno najbolj prisega na telegram v porodnišnico. V resnici s takšno gesto pokažemo veliko več spoštovanja, kot pa če bi staršema poslali samo prikupno sms sporočilo preko mobilnega aparata.

Telegram tudi sicer ponuja bistveno več prednosti v primerjavi s sms sporočilom. Medtem ko je sms čestitka lahko hitro izbrisana, pa se telegram lahko za večno shrani v spomin.

Je treba za telegram v porodnišnico kaj dodati?

Če boste poslali telegram v porodnišnico, se vsekakor spodobi, da poleg telegrama pošljete še kaj drugega. Na voljo so številne priročna majhna darilca, ki jih bo vesela prav vsaka na novo pečena mamica. Dobro je, da telegramu dodate darilo za novorojenčka pa tudi neko malenkost za mamico. Nič pa ne bo narobe, če se boste ob tem spomnili tudi na očka.

A ne pozabite dovolj velike pozornosti nameniti tudi sami vsebini za telegram v porodnišnico. Najverjetneje vanj ne boste vpisali preveč splošne vsebine, ki bi kazala na to, da ne kažete preveč zanimanja za novorojenčka in starše. Bodite pri sestavljanju vsebine čim bolj izvirni, morda tudi nekoliko duhoviti. Bodite čim bolj originalni.