Novice

Namizni računalnik
Splošno

Namizni računalnik za vsak dom

Namizni računalnik je ima nameščen izredno uporaben operacijski sistem Windows, ki bo vsakega navdušil s številnimi funkcijami in nezamenljivim uporabniškim vmesnikom. Namizni računalniki so izjemno hitri in se ponašajo z zelo zmogljivimi šest jedrnimi procesorji 8. generacije. Njihov delovni pomnilnik ima kapaciteto 8 GB in vgrajen ima SSD disk, ki ima kar 256 GB veliko kapaciteto.

Namizni računalnik največkrat uporabljajo v kakšnih pisarnah ali pa v industriji. Doma je namizni računalnik e skoraj povsod zamenjal prenosni računalnik, ki je veliko bolj priročen, saj ga lahko pospravimo tudi v omaro ali kakšen predal. Medtem ko mora imeti namizni računalnik svoj prostor in ga ne moremo prenašati iz prostora v prostor.

Namizni računalnik ima lahko vgrajene odlične zvočnike, s katerimi lahko poslušamo naše najljubše arije. Ohišje namiznega računalnika je lahko tudi manjše in tako ga lahko postavimo tudi v prostore, kjer nimamo veliko prostora. Navadno ima namizni računalnik priloženo tipkovnico in miško.

Lenovo Ideapad je eleganten in zmogljiv

Lenovo Ideapad je odličen računalnik za vsa mlajša in starejša dekleta, ki imajo rada pregleden in ne preveč velik prenosnik. Prenosnik poganja procesor Intel Core i3-7020U, poleg tega pa ima tudi 4 GB delovnega pomnilnika, ki mu pomaga, da deluje vrhunsko. Vse dijakinje, ki imajo Ideapad, so zadovoljne, saj lahko na njemu pišejo seminarske naloge, eseje in ustvarjajo Power Point-ove predstavitve.

Lenovo Ideapad ima nameščen Office 2016, ki se ponaša z izjemnimi kvalitetami in je trenutno najboljši na trgu. Dekleta bodo na tem računalniku lahko ustvarjala tudi svoje spletne strani, ki so trenutno zelo aktualne. Vsak mlajši človek si želi, da bi imel možnost uporabe kvalitetnega računalnika in bi lahko tako že ustvarjal uspešne spletne strani, ki bi mu pomagale do prvega zaslužka.

Lenovo Ideapad ni edini prenosni računalnik na trgu je pa eden izmed cenejših in zato je izjemno priljubljen med osnovnimi uporabniki, ki ne potrebujejo zelo zmogljivega računalnika.