Novice

oljen parket
Novosti na področju nepremičnin

Oljen parket je odlična izbira za vaš dom 

 

Pri nakupovanju talne obloge ste se verjetno že odločili za pravo vrsto. Le redko kateri kupec pri vstopu v specializirano prodajno ne ve, katera vrsta talne obloge mu najbolj prija in je dovolj ustrezna za njegov dom ali kateri koli drug objekt, v katerega jo namerava položiti. Zelo veliko kupcev izbira med različnimi vrstami parketa, med katerimi je izjemno priljubljen tudi oljen parket

Oljen parket je zelo privlačnega izgleda in njegovo vzdrževanje niti ni tako zahtevno, če boste pri njem natančni in dosledni. Sicer pa so vam na voljo še druge številne različice parketa. Če niste povsem prepričani, ali je oljen parket odlična izbira za vaš dom, naj vam pri izbiri pomaga izkušeni prodajalec. Povejte mu, za kakšen prostor nameravate uporabiti tovrstno površino. 

Sicer pa si različne vrste kakovostnih parketov in drugih lesenih talnih oblog lahko ogledate tudi v spletnih galerijah dobrih ponudnikov. Ti vam je ponujajo samo produkte vrhunskih proizvajalcev parketa, temveč tudi izjemno dostopne cene. 

Parket hrast se odlično obnese tudi na bolj obremenjenih površinah 

Parket hrast je na trgu označen kot ena od najbolj trpežnih vrst parketa. Vsekakor pa to ni zadosten podatek, da si boste kupili ustrezno vrsto parketa. Parket iz hrasta pa tudi drugih drevesnih vrst se namreč na trgu pojavlja v številnih različicah. 

Izjemno priljubljen je na primer gotovi parket hrast, saj se ponaša s številnimi prednostmi. Ena med njimi je zagotovo dostopna cena, a ta ni ključna. Gotovi parket in hrastovega lesa namreč za polaganje ni prav nič zahteven, poleg tega pa se talna obloga lahko uporablja že takoj naslednji dan po polaganju. 

Parket hrast v številnih možnostih vam je na voljo tudi v spletni prodajalni. Našli ga boste tudi v obliki kmečkega poda, ki je vse bolj priljubljen tudi v domovih in ne samo na večjih javnih površinah, kot so na primer cerkve, gradovi ter podobno.