Novice

Parni čistilec
Splošno

Parni čistilec za vse kotičke v našem domu

Parni čistilec je čistilec, ki deluje na paro. Tak čistilec je primeren za vse, ki si želijo izjemno čistega doma pri tem pa ne želijo porabiti veliko energije in časa. Parni čistilec je enostaven za uporabo. Navadno ima več različnih nastavkov za različne tipe čiščenja. Tak čistilec je primeren tudi za likanje perila, saj izjemno neguje vse tkanine. Ploščice očistite z dodano krpo, ki poskrbi za izjemno čista tla in fuge. Zelo dobro nam lahko očisti tudi laminat, ki ga moramo predhodno posesati.

Parni čistilec bo poskrbel, da bo naša kopalnica zasijala, saj bo vodni kamen izginil iz vseh površih. Ploščice, steklo, ogledalo in školjka bodo brezhibno čisti. Čiščenje oken bo postalo enostavno in zabavno, saj bomo s parnim čistilcem hitro očistili vso umazanijo.

Parni čistilec je primeren tudi za maščobne obloge in trdovratno maščobo, ki se nam nabira v kuhinji. Napo in ploščice bomo hitro in temeljito očistili brez težav. Parni čistilec lahko kupimo tudi v spletni trgovini, kjer imajo različne modele.

Sesalnik za pepel nam posesa in očisti peč

Sesalnik za pepel ima zelo močan motor. Tako nam brez težav posesa pepel in prah, tudi na težko dostopnih mestih in v kotih. Pepel lahko posesamo tudi, ko je še topel. Vgrajen ima kvaliteten filter, ki nam omogoča sesanje izjemno majhnih delcev, ki jih ne vidimo. Sesalnik enostavno prenašamo, saj je na kolescih in ni težak. Tudi ko ga bomo zelo napolnili, ga bomo z lahkoto peljali za seboj.

Sesalnik za pepel lahko uporabimo za sesanje pepela v peči ali v kaminu. Primeren je tudi za sesanje vseh prašnih delcev, pa tudi žagovine, ki ostane od drvi. V delavnici, kjer se naberejo različni kovinski odpadki, tudi lahko brez skrbi posesamo. Kadar prenavljamo kakšen prostor v hiši, za umazaijo vedno lahko uporabimo sesalnik za pepel.