Novice

Soča rafting
Splošno

Ponudba za Soča rafting

Rafting na Soči je zelo priljubljena adrenalinska aktivnost, še posebej v zgornjem Posočju, kjer je tudi več ponudbe te vrste. Pričakujemo lahko zelo atraktivne možnosti, saj ima Soča rafting v ponudbi praktično vsaka turistična agencija. Običajno se te aktivnosti izvajajo v obliki vodenih skupinskih spustov, so pa na voljo tudi druge možnosti za drugačna doživetja.

Vsekakor je najbolj pametno, da se v iskanju takšnih storitev obrnemo na lokalne turistične agencije. Rafting na Soči ima v ponudbi Bovec Sport, ki predstavlja možnosti na tem področju na svojih spletnih straneh. Tako se lahko že pred obiskom dobro poučimo o tem, kaj nas čaka, ter se na doživetje tudi ustrezno pripravimo.

Soča rafting v vodenih skupinskih spustih

Za večino avanturistov so zelo atraktivni vodeni skupinski spusti, kar velja še posebej za družine in podobne skupine. Takšni spusti se lahko organizirajo tudi v večjih skupinah, lahko pa ostanejo tudi dokaj intimni. To pomeni, da imamo cel spekter različnih doživetij, ki jih lahko s pridom izkoristimo. Poleg tega so ponudbe v veliki meri tudi prilagodljive in odgovarjajo različnim interesom.

Vodeni skupinski spusti se opravljajo na različnih delih reke, zato ponujajo različna doživetja. Zelo verjetno je, da bo že s temi možnostmi Soča rafting ponudil točno tisto, kar nadobudni avanturisti iščejo pri takšnih storitvah. Lahko pa se seveda pozanimamo še o drugih možnostih, ki jih nudijo turistične agencije v Posočju.

Soča rafting v drugih oblikah

Nekatere storitve odpirajo možnosti za samostojne spuste, čeprav to pri raftingu načeloma ni najboljša ideja. So pa na voljo manjši vodeni spusti in tudi mini rafti za dve osebi, kar je lahko zelo domiselna ideja. Poleg tega so ponudniki lahko prilagodljivi tudi glede spremljevalnih aktivnosti na reki ali ob njej, poskrbijo pa seveda tudi za prevoze, izposojo opreme in vse drugo, kar mora vključevati Soča rafting za celovito ponudbo.