Novice

Vrtni traktorji
Splošno

Prava kosilnica za zahteven teren

Če se lotevamo košnje na zahtevnem terenu, je treba uporabiti napredno opremo, ki tudi v takšnih razmerah zagotavlja odlično izkušnjo in brezhiben rezultat. To morda ne bo lahka naloga, saj imamo na voljo različne kosilnice, ki se ne bodo najbolje obnesle, dober rezultat pa lahko ponudijo le izdelki višjega ranga.

Kosilnica za večje površine

Pravi izziv lahko postavijo večje površine, tudi če te morda nimajo kakšnih posebnih ovir. Že to, da moramo redno kositi travo na tako veliki površini, je lahko velik zalogaj. V poštev pride torej le oprema, ki omogoča udobno in učinkovito delo v takšnih razmerah. To so vrtni traktorji, ki so kot nalašč za tak namen. Ponujajo namreč udobno rešitev, ki omogoča uspešno košnjo poljubno velikih površin, predvsem pa zagotavlja brezhiben rezultat. Napredni vrtni traktorji so prava izbira za košnjo športnih igrišč in drugih večjih zelenic, pogosto se uporabljajo tudi za košnjo trave na javnih površinah, recimo v parkih, pa tudi zelenic okoli poslovnih prostorov. Pri tem vrtni traktorji ponujajo odlično izkušnjo, tako da delo ne bo zahtevno, bo pa gotovo brezhibno izvedeno. Na ta način ni težko skrbeti za popoln izgled zelenice tudi na večji površini!

Druge zahtevnejše okoliščine

Lahko pa se srečamo tudi z drugimi ovirami, ki onemogočajo enostavno košnjo z običajno vrtno kosilnico. Morda pridejo v poštev le naprednejše rešitve, lahko kar robotske kosilnice. Te so vsekakor priporočljive za tiste, ki se le težko spravijo k delu. Robotske kosilnice lahko samodejno pokosijo tudi nekoliko večje zelenice in zahtevnejše terene, predvsem pa se dobro obnesejo z rednim delom brez prestanka. Nanje se lahko povsem zanesemo, na delo pa v veliki meri kar pozabimo. Tako lahko robotske kosilnice ponudijo odličen rezultat, ne da bi zahtevale veliko dela s strani uporabnika – to je idealna kombinacija za tiste, ki želijo brez dela uživati v brezhibno pokošeni trati!