Novice

flaške
Splošno

Prikupne vsestransko uporabne flaške

Najverjetneje tudi vi opažate, da ima vse več ljudi pri sebi flaško z vodo. To je odlična novica, saj vse kaže na to, da se vse bolj zavedamo pomena pitja vode. Na dan bi morali popiti vsaj 2 litra vode. In če imamo pri sebi steklenico z vodo, količino popite vode lahko veliko lažje nadziramo.

Flaške so tudi sicer postale vse bolj priljubljene kot promocijska darila. Podjetja se namreč zelo dobro zavedajo, kakšen pomen imajo pri ljudeh, zato jim jih podarjajo ob najrazličnejših priložnostih.

Uporaba flaške

Flaška ali bidon za vodo je izjemno uporabna zadeva. Lahko jo uporabljamo doma, na delovnem mestu, odlično pa nam služi tudi pri najrazličnejših športnih dejavnosti. Nemalokrat lahko na primer kolesarje vidite, da imamo na kolesu nameščen tudi bidon oziroma flaško za vodo ali drugo zdravo tekočino.

Flaške pa je še toliko privlačneje nositi s seboj in jih uporabljati, če so odete v lepe barvne odtenke in s prijetnimi motivi. Promocijske flaške so vsekakor zasnovane tudi tako.

Vrečke za večkratno uporabo

Ste že kdaj prejeli kakšno promocijsko vrečko? Zagotovo ste jo bili veseli. Takšne vrečke naj bi bile praviloma narejene iz trpežnejših in obstojnejših materialov. Poleg tega nam je všeč tudi njihov izgled, saj so promocijske vrečke neredko privlačno obarvane.

Morda pa ste sami podjetnik in že kar nekaj časa razmišljate, kaj vse bi vključili v svojo promocijsko ponudbo oziroma kaj bi nekomu podarili kot primerno poslovno darilo. Vrečka je samo ena od možnosti, ki se pri ljudeh praviloma zelo dobro obnese.

Naročanje promocijskih vreč po spletu

Promocijske vrečke si lahko po sila ugodni ceni naročite pri spletnem ponudniku, ki ima na voljo še druge vrste promocijskih materialov. Pri izbiri vedno pomislite na to, ali so dovolj uporabni. Izjemno priljubljeni izdelki za promocijo so tudi flaške, ovratni trakovi, zapestnice, ljudje pa so ne nazadnje sila zadovoljni tudi s promocijskim tekstilom.