Novice

ZenBook
Splošno

Priljubljeni prenosniki za vsestransko rabo

Prenosniki so na voljo v izjemno pestri ponudbi, to pa pomeni, da bomo imeli pri izbiri in nakupu verjetno nekaj težav. Če nimamo posebnih zahtev in iščemo prenosnik za vsestransko vsakdanjo rabo, se lahko orientiramo tudi po tem, kateri modeli so najbolj priljubljeni med primerljivimi uporabniki. Seveda s tem ne rešimo vseh skrbi pri izbiri, se pa lahko usmerimo v pravo smer.

Priljubljene znamke

Izbiro lahko zožimo na nekaj priljubljenih znamk, ki uživajo veliko zaupanja na trgu. Ravno tiste znamke, po katerih kupci najbolj radi posegajo, namreč uspevajo znova in znova navduševati raznovrstne uporabnike. Sodeč po prodajnih rezultatih bo najboljša izbira prenosnik Lenovo, saj je prav ta znamka najbolj priljubljena. Prenosnik Lenovo je sicer dobra izbira tudi zato, ker gre za znamko, ki ima zelo široko ponudbo, v kateri lahko najdemo izjemno raznovrstne modele. Za vsestransko rabo bo sicer dober praktično vsak prenosnik Lenovo, tudi tisti iz nižjega cenovnega razreda.

Prenosnik Lenovo predstavlja le eno izmed možnosti, na trgu so seveda priljubljene tudi druge znamke. Med najbolj opaznimi gre izpostaviti še HP, ki ima skoraj enak tržni delež, pri nas pa je priljubljena tudi znamka ASUS.

Priljubljene serije

Ko se omejimo na zaupanja vredne znamke, se lahko posvetimo še brskanju po ponudbi v posameznih serijah. Priljubljena je recimo serija ASUS ZenBook, ki združuje prepričljive modele vsestranskih prenosnikov. Serija ZenBook cilja predvsem na nekoliko zahtevnejše kupce, ki želijo uživati v izjemni izkušnji pri uporabi računalnika na poti in na terenu. Nekateri računalniki iz serije ZenBook so prilagojeni tudi poslovnim uporabnikom, kar zagotavlja prijetno uporabniško izkušnjo in zadostno zmogljivost za opravljanje praktično vseh vsakdanjih opravil.

Tudi pri serijah imamo veliko izbire, saj vsak ugleden proizvajalec ponuja kar nekaj možnosti. Izbiro nam močno olajšajo serije, ki so posebej oblikovane tako, da takoj pritegnejo pozornost kupcev, na katere ciljajo, to so recimo gaming prenosniki ali poslovni prenosniki.