Novice

Webasto
Novosti na področju nepremičnin

Priznano podjetje Webasto 

Podjetje Webasto se ukvarja s strešnimi sistemi, sistemi za polnjenje, ponuja razne rešitve za polnjenje in akumulatorske sisteme.

Vozila z električnimi pogoni bodo v prihodnosti vplivale na nas, celotni prometni sistem in avtomobilsko industrijo. Proizvajalci avtomobilov in njihovi dobavitelji to spremembo sprejemajo z odprtimi rokami in aktivno razvijajo z razvojem najbolj učinkovitejših tehnologij. Le te temeljijo na potrebah potrošnika, skrb za okolje, standardih in predpisih.

Podjetje Webasto ponuja razne napredne in inovativne rešitve, na tem področju.

Njihova glavna dejavnost je razvoj in izdelava ogrevalnih naprav za parkirana vozila in tudi pomičnih streh za naknadno vgradnjo v vozila.

Ena izmed inovacij podjetja Webasto je tudi grelec, ki se samodejno polni. Takoj, ko vozilo ustavimo, se električni grelnik ravno tako ustavi in parkira. Takrat se aktivira funkcija polnjenja akumulatorja. Tako vozilo varuje energijo, ki jo potrebujemo za delovanje ventilatorja. Parkirni grelec se lahko zažene, brez da bi pri tem polnili akumulator. 

Dobro izbrana klima za avtodom 

Klima za avtodom mora biti izbrana preudarno, se pravi da mora dobro delovati in biti tudi cenovno ugodna. Uporabnik pa kmalu pozabi na ceno, ko vidi kako blagodejno vpliva na njegovo počutje in kako mu olajša pot.

Klima za avtodom se namesti namesto okna, ki ga ima vozilo na strehi. Lahko pa jo namestimo tudi na delu strehe, kjer jo do sedaj ni bilo. Namesto okna se izreže luknja. 

Klima za avtodom ima mnogo uporabnih lastnosti, kot na primer možnost upravljanja preko WI – FI. Upravljamo jo lahko ročno ali daljinsko. Klima za avtodom učinkovito odstranjuje vlago iz vozila, prostora, ogreva in hladi, ter obenem tiho deluje. Ima pa tudi zapiralni izhod zraka., ter varuje in ščiti kompresor. Delovna temperature klime je od 2 do 43 stopinj Celzija. Za strehe je primerna debelina od 30 do 80 milimetrov.

Izjemno pomembno je, da je na napravi napisano ime dobrega proizvajalca, saj si s tem ne boste zagotovili samo odlične klime, temveč tudi njeno dolgo življenjsko dobo.