Novice

Skok s padalom Bovec je pogost vpis v internetni brskalnik
Splošno

Skok s padalom Bovec je pogost vpis v internetni brskalnik

Skok s padalom Bovec mladi adrenalinski navdušenci velikokrat vpišejo v brskalnik, ker iščejo čim več različnih opcij za hitro dozo adrenalina. Če še nikoli nismo skočili s padalom, bomo seveda morali najprej opraviti tečaj. V imitaciji letenja se lahko preizkusimo tudi v Logatcu, kjer bomo v kapsuli lahko resnično poleteli ter se tako približali občutku, ki ga imamo, ko skočimo s padalom. 

Skok s padalom Bovec bomo torej v internet vpisali takrat, ko si bomo s padalom skočiti nekje na bovškem. V dobrem centru za skoke vsa bodo opremili s kombinezonom, dobrimi očali, za zaščito oči ter s čelado, ki vam bo ščitila glavo. Dobra oprema je ključ do dobrega počutja ter varnega skoka. 

Skok s padalom Bovec ni edini način, kako lahko na spletu poiščemo najboljše ponudnike. Veliko ljudi išče tudi tako, da izpostavi ceno, ki je za posamezen skok precej visoka. Cena je upravičeno višja, saj vključuje tudi polet z letalom, ter popolno pozornost vašega inštruktorja, ki vas bo spremljal skozi celoten postopek skoka. 

 

Rafting Bovec po divji reki 

Rafting Bovec je organizacija, ki nudi različne tipe raftinga ter ostale aktivnosti v Bovcu ter v širši okolici. Bovec je izredno priljubljena turistična točka, ki si jo na leto ogleda več tisoč turistov. Poleg veliko aktivnosti ponujajo tudi odlično hrano. Na bovškem je kar neka izredno priznanih gostiln, kjer si bomo lahko privoščili tradicionalno slovensko hrano, ki nikoli ne razočara. 

Rafting Bovec je geslo, ki nam bo poleg vseh opcij raftinga poiskalo tudi ostale družabne aktivnosti. Največje povpraševanje je še vedno po klasičnem raftingu, ki se ga turisti najraje udeležijo. Poleg tega pa je v ponudbi tudi družinsko raftanje ali rafting za družine. Za gurmane pa nekateri ponujajo tudi dopolnitev s piknikom, ki je odličen zaključek adrenalinskega spusta.