Novice

Iveco bus
Splošno

Sodobni mini- in midibusi

Vsestranski bus je lahko odlična izbira za prevoz potnikov na krajših razdaljah, takšna vozila se uporabljajo predvsem za lokalne in regionalne prevoze. So izjemno posrečeni za kakšne posebne prevoze, saj jih je možno dobro prilagoditi za vsak namen. Še posebej če se odločimo za napreden bus, ki ga ponujajo zanesljive znamke. Med najbolj priljubljenimi izbirami je Iveco bus, ki ponuja prepričljivo selekcijo kakovostnih modelov.

Vsebina

Iveco bus

V ponudbi znamke Iveco najdemo kar nekaj zelo prepričljivih vozil, ki brez težav opravljajo naloge, za katere jih izbiramo. Pozorni smo predvsem na tiste modele, ki so pri kupcih in zahtevnih uporabnikih najbolj priljubljeni. 

Na začetku gre izpostaviti Iveco Daily, ki je dokaj majhen in kompakten bus, ki pa je ravno zato idealen za prevažanje manjših skupin potnikov. Še vedno sicer ponuja okoli 20 sedežev, kar je dovolj za zanesljivo opravljanje raznovrstnih prevozov. Tak bus je zelo vsestranski, poleg tega pa ponuja še druge dobrodošle prednosti. Splača se to priložnost izkoristiti, saj nam je na voljo odličen Iveco bus za različne načine uporabe.

Seveda lahko preverimo tudi druge možnosti, ki jih ponuja ta znamka. Med privlačnimi opcijami je še Iveco Feniksbus, ki je z nekaterimi lastnostmi še bolj prepričljiv kot Iveco Daily. Pravzaprav Feniksbus svojega manjšega brata prekaša že s samo velikostjo, saj ponuja bistveno večjo kapaciteto. Prostora je za kakšnih 33 sedežev, je pa notranjost potniške kabine precej prilagodljiva, tako da je možno doseči tudi drugačne učinke. Feniksbus je tako kot nalašč za opravljanje raznovrstnih prevozov, ki zahtevajo zelo dobro prilagojeno vozilo. Uporablja se tudi za kakšne luksuzne prevoze, medtem ko je možno potniško kabino opremiti tudi za druge posebne namene.

V vsakem primeru nam med midi- in minibusi Iveco ponuja kar nekaj dobrih možnosti. Feniksbus in Daily sta priljubljeni izbiri, lahko pa izberemo tudi kak drug Iveco bus.