Novice

stropni ventilator
Novosti na področju nepremičnin

Stropni ventilator poskrbi za odlično zračenje v hlevskem prostoru 

Hlevska oprema mora biti ne samo kakovostna, temveč tudi povsem pravilno nameščena. V to kategorijo sodi izjemno veliko izdelkov, med katerimi je tudi stropni ventilator. A to je le ena od vrst hlevskih ventilatorjev, ki skrbijo za dober pretok zraka v hlevskem prostoru. 

Stropni ventilator lahko kupite v številnih specializiranih prodajalnah s hlevsko opremo. Na tem mestu vam bo primerno vrsto ventilatorja za hlevski strop pomagal izbrati izkušeni prodajalec. Najverjetneje vam bo postavil kar nekaj ključnih vprašanj, med katerimi bo tudi, kolikšna je višina vašega hlevskega prostora.

Po nakupu boste morali stropni ventilator namestiti na pravo mesto. Tudi pri tem vam lahko pomaga oseba, ki vam je ventilator za hlev prodala. Najpogosteje vam takšna prodajna mesta ponujajo tudi storitve montaže opreme, ki je bila kupljena pri njih, in ne nazadnje tudi servis ter popravilo teh naprav. 

Silos in najrazličnejši dodatki 

Silos je praviloma skoraj nujna konstrukcija, ki jo boste videli postavljeno neposredno v bližini kakšnega kmetijskega objekta. Za njegovo učinkovito delovanje morajo biti obvezno izpolnjeni nekateri pogoji. Za še učinkovitejše delovanje pa je dobro, da si zagotovite posebne dodatke, ki poskrbijo za to, da silos daje še boljše rezultate oziroma kar se da kakovostno silažo. 

Silos vam lahko po vaših merah naredi strokovnjak. Pri nas je kar nekaj podjetij, na katera se lahko obrnete v povezavi s tem. Obenem pa vam podjetja ponujajo še številne dodatke in nujne dele opreme za silos, kot je na primer kakovostna folija. 

Takšna ponudba vam je na voljo tudi v spletni prodajalni, kjer si tudi sicer lahko zagotovite celotno hlevsko in ne nazadnje tudi pašno opremo dobrih proizvajalec in to po zelo ugodni ceni. Na tem spletnem mestu si boste lahko pri nakupovanju prebrali tudi veliko izjemno koristnih nasvetov, kako se izdela najboljši silos ter podobno.