Novice

telegrami ob rojstvu
Splošno

Telegrami ob rojstvu

Telegrami ob rojstvu so edinstveno in srčno darilo, ki ga lahko prejme mamica in novorojenček ob rojstvu. Telegrami ob rojstvu so trajni spomin na novo obdobje vsake mamice. V njih so napisane najlepše in najbolj iskrene želje, ki so namenjene novemu družinskemu članu, prav tako pa tudi staršema.

Telegrami ob rojstvu so tako rekoč trajno darilo, saj jih lahko ponovno preberete tudi čez par let, ko boste želeli obujati spomine, ali pa boste praznovali kakšno obletnico v krogu družine in prijateljev. V današnjem času je na voljo veliko različnih vrst telegramov.  Telegrami ob rojstvu so lahko zelo zabavni in prisrčni, saj je v današnjem času možno izbrati oziroma dodati, kar nekaj dodatkov, da bo vaš telegram dobil še večji pomen.

Telegrami ob rojstvu so lahko poslani direktno v porodnišnico, kjer bo novo pečena mamica z veseljem prebrala vaše želje, ali pa je poslan na domači naslov, ki bo prihod novega člana še polepšal, ko bo družinica brala vaše iskrene želje.

Voščilo ob rojstvu

Voščilo ob rojstvu je intimno in prisrčno darilo, ki ga lahko prejme družinica z novim družinskim članom. Rojstvo otroka za vsakega starša predstavlja najlepši dogodek v njihovem življenju. Včasih je lepo voščilo in v njem napisane iskrene in dobro namerne besede, več kot pa kakšno materialno darilo. Voščilo ob rojstvu je lahko izraženo na več načinov. Najbolj pogost način je napisan verz na voščilnico, nekateri pa se odločajo samo za govorno voščilo.

 Voščilo ob rojstvu , ki je napisano na voščilnico ima večji in pristnejši pomen. V voščilnico lahko napišete kakšen čudoviti verz, ki ste ga našli na spletu ali pa enostavno sami napišete kar čutite. Na spletu ali pa  v fizičnih trgovinah je na voljo mnogo vrst voščilnic. Če želite, da ima voščilo še več pristnosti in vašega pridiha  lahko voščilnico izdelate tudi sami, saj je na voljo ogromno pripomočkov in dodatkov, s katerimi boste to lahko ustvarili.