Novice

Travne plošče
Novosti na področju nepremičnin

Travne plošče za ureditev parkirišča

Travne plošče so odlične tudi za ureditev domačega parkirišča na travnatem področju. Vsaka družina ima doma vsaj dva avtomobila. Ker v večjih domovih lahko živi tudi več družin, se število avtomobilov, ki so parkirani na dvorišču hitro poveča. Za avtomobile pa moramo imeti primerno parkirišče, kjer bodo avtomobili varno parkirani. 

Travne plošče nam lahko omogočijo, da parkirišče oblikujemo s pomočjo plastičnih nastavkov, ki jih potisnemo v zemljo. Pri tem pa ne uničimo zelenice. Vse kar naredimo je to, da utrdimo področje na katerem bodo parkirani avtomobili. To je pomembno iz več vidikov. V deževnem obdobju se tako travnata površina ne bo uničila. 

Travne plošče bodo poskrbele, da bomo lepo stopili iz avtomobila in se vanj tudi brez težav namestili. Poleg tega bodo plastične plošče onemogočale, da bi površino potacali in jo uničili, tako bo mesto za avtomobile vedno zeleno in prijetno na pogled. S pravimi travnimi ploščami si tako lahko vsakdo pripravi urejeno parkirišče. 

 

Stropni ventilator za vse vremenske razmere

Stropni ventilator so odlični za hude vročinske razmere, v katerih se znajdemo vsako poletje. V vročini živina zelo trpi in zato moramo poskrbeti, da imajo takrat živali najboljše možne pogoje. Živali ki živijo v slabih pogojih ne bodo dajale dovolj mleka, saj se ne bodo dobro počutile. Kmetje pa potrebujejo veliko mleka, da lahko preživljajo svojo družino. Ravno zato morajo poskrbeti, da imajo živali idealne pogoje za življenje. 

Stropni ventilator mora biti izdelan iz najboljših materialov, ki bodo omogočili dobro in zanesljivo delovanje tudi v težkih razmerah. V poletnem času so namreč ventilatorji prižgani tudi skozi cel dan. To pomeni, da morajo biti resnično kakovostno izdelani, da nam med delovanjem ne odpovejo. 

Stropni ventilator so odlični tudi zato, ker porabijo izredno malo električne energije za delovanje. Tako se kmet ne bo sekiral, tudi če bodo delali cel dan in celo noč .