Novice

Truma
Splošno

Truma nudi odlične klimatske naprave za avtodome in počitniške prikolice

Dopust je zagotovo nekaj, česar se veseli prav vsak izmed nas. Na dopuste se najbolj pogosto odpravljamo poleti, ko so prijetno tople temperature in se odpravimo na morje. Ljudje smo si seveda različni in vsak si želi drugačne nastanitve, a je v današnjih dneh vse bolj pogosta uporaba avtodomov ali pa počitniških prikolic. To je odlično tudi za tiste avanturiste, ki radi neprestano potujejo.

Truma pa je znamka, ki nudi izdelke, kateri polepšajo dopust tistih, ki se odpravijo z avtodomom oziroma prikolico. Nudi odlične klimatske naprave tako za avtodome kot za počitniške prikolice in sama klima nam zagotavlja, da reguliramo temperature po naših željah, kar je zagotovo eden izmed ključnih faktorjev. Temperatura je lahko tista, ki nas vrže s tira, če je ne prilagajamo našim potrebam.

Truma tako nudi odlične klimatske naprave, ki poskrbijo za to, da bo naš dopust zares nepozaben in zabaven. Tako se lahko mirne glave na dopust odpravijo vsi, ki imajo avtodom in jim ni potrebno skrbeti, da bo prevroče.

Strešna klima za avtodom zagotavlja učinkovito hlajenje in ogrevanje

Avtodom je seveda počitniško vozilo, ki je namenjeno izletom tako poleti kot tudi pozimi. Pri izletih pa je seveda pomembno, da so temperature v avtodomu primerne, saj tako poskrbimo za udobje in tudi to, da se bomo lahko imeli lepo.

Strešna klima za avtodom seveda zagotavlja odlično hlajenje in pa tudi ogrevanje. Tako bo naš avtodom primeren za dopustovanje poleti, kot tudi pozimi. Temperature bomo lahko sami regulirali, kar je seveda ključnega pomena. Sama strešna klima ohladi oziroma ogreje vozila dolžine do 10 metrov in to pri minimalni porabi ter pri minimalnem zagonskem toku.

Strešna klima za avtodom pa je tudi zelo enostavna za kontroliranje, saj jo lahko upravljamo preko Wi-Fi, daljinskega upravljalnika ali pa ročno. Samo delovanje klime je tiho, tako da nas ne bo motila.