Novice

invalidski električni skuter
Splošno

Varen in lahek skuter za invalide

V življenju na žalost pride tudi čas, ko oseba ni zmožna več toliko prehoditi ali pa se normalno gibati, da bi normalno opravljala vsakodnevne opravke. V tem primeru je zelo priporočljivo razmisliti o nakupu oziroma o izbiri invalidskega električnega skuterja. Invalidski električni skuter bo osebi omogočil enostavno in nemoteno gibanje od točke A do točke B. Vsakodnevna opravila, kot je odhod do trgovine, pošte, banke ali pa zdravnika bodo veliko enostavnejša in prijetnejša. 

Invalidski električni skuter je vrhunsko zasnovan in narejen tako, da kar najbolj pripomore osebi, ki je gibalno ovirana. Invalidski električni skuter je na voljo v različnih dimenzijah, barvah in oblikah. Možno ga je naročiti preko različnih spletnih strani in ponudnikov, čeprav v večini primerov invalidski električni skuter omogoči tudi osebni zdravnik, ki napiše napotnico za določen invalidski skuter.

Invalidski električni skuter je varen in lahek za uporabo. Je zelo priročen, zato se boste z njim lahko gibali tudi po trgovinah.

Priljubljen pripomoček za invalide

Zložljiv električni voziček je eden izmed najbolj priljubljenih invalidskih pripomočkov pri osebah, katere so gibalno ovirane zaradi takšnih in drugačnih razlogov. Najboljša lastnost takšnega električnega vozička je ta, da se enostavno zloži in pospravi, kar pomeni da ni težak in da ne zavzame veliko prostora okoli sebe. Zložljiv električni voziček je enostaven za transport in prevažanje, saj ga lahko oseba vzame kamorkoli s seboj, ker v avtu nebo zasedel veliko prostora.

Zložljiv električni voziček je na voljo v različnih ponudbah in izdajah. Možna je izbira različnih barv, velikost in modelov. Zložljiv električni voziček se polni preko zraven priloženega kabla. Ker je baterija v vozičku zelo močna in kvalitetna zdrži zelo dolge razdalje brez polnjenja, kar je odlično saj oseba nebo rabila skrbeti, da bi se njen zložljivi električni voziček med opravki ali pa med vožnjo izpraznil. Električni voziček bo zagotovo olajšal življenje tistim osebam, ki ga zares potrebujejo.