Novice

dežniki
Splošno

Veliki barvni dežniki z logotipom

Ste se kdaj udeležili kakšnega sejma, na katerem so najrazličnejša podjetja predstavljala svoje dejavnosti, storitve in izdelke? Zagotovo. Ste dobili kakšno promocijsko darilo? Najverjetneje. Če ne drugega, pa ste domov prinesli kakšno prikupno vrečko z logotipom ali pa vžigalnik.

Izjemno priljubljeni in zaželeni promocijski materiali so tudi dežniki – takšni pisani, veliki, lepih barv. Dežniki so kot promocijski material priljubljeni že vrsto let, čeprav v kategorijo materialov za promocijo sproti prihajajo še mikavnejši izdelki. Kljub temu je dežnika vesel prav vsak izmed nas, saj je to izdelek, ki ga bomo zagotovo kdaj uporabili.

Naročilo promocijskega materiala

Če pa ste sami podjetnik in vi podarjate takšne materiale, je te treba tudi naročiti. Pri nas je kar nekaj zelo dobrih ponudnikov, ki so vam za naročanje produktov na voljo tudi na spletu.

Dežniki, vžigalniki, promocijski tekstil, vrečke in še kaj drugega vam spletni ponudniki ponujajo po dostopnejših cenah. Pri istem ponudniku lahko naročite tudi tiskanje ali vezenje na izbrani promocijski material.

Flaške za male junake

Flaške so postale del našega vsakdana. Vse bolj jasno nam postaja, da je pitje vode izjemno pomembno za naše počutje in ne nazadnje tudi zdravje. A pri tem ne smemo pozabiti niti na naše male junake. Če smo prikupno stekleno flaško odeto v pisano barvno prevleko kupili sebi, potem jo moramo tudi našemu malčku.

Flaška za otroka naj bo čim bolj pisana in po možnosti naj bo na njej junak iz risane serije. Ne glede na to, da bo v flaški samo voda, jo bo otrok rad uporabljal in vse manj pogosto vas bo spraševal, ali mu v kozarec nalijete sok, ki je poln nezdravih sladkorjev.

Pisane flaške so torej odlična rešitev za to, da na pitje vode – zdrave tekočine – pričnete navajati tudi svoje otroke. Ker se bo flaška otroku zdela simpatična, jo bo imel pri sebi in dovolj pogosto užival vodo.