Novice

vrtni traktor 1
Splošno

Vrtni traktor za enostavno in profesionalno uporabo

Košenje večjih travnatih površin še nikoli ni bilo tako enostavno in zabavno. Vrtni traktor vam bo omogočil hitro, enostavno in prijetno košenje. Pobrskajte po ponudbi, ki je dostopna na https://www.zak-ljubljana.si/izdelki/sedezne-kosilnice/traktorske-kosilnice.

Vrtni traktor je znan tudi pod drugim imenom in to je vrtna kosilnica, vendar je vrtni traktor od navadne kosilnice veliko bolj dodelan, veliko bolj zmogljiv predvsem pa udoben saj lahko sedite na njem in ga uporabljate za vožnjo po travnatih površinah.

Kako izbrati pravilen vrtni traktor za vas in vašo uporabo?

Na trgu je na voljo ogromno različnih vrst vrtnih traktorjev, pred nakupom morate vedeti za kakšno količino travnate površine bi vi to potrebovali, prav tako pa se je priporočljivo posvetovati s strokovnjakom, ki vam bo na vaše želje in potrebe znal najbolje svetovati, kateri vrtni traktor bi vam najbolje ustrezal.

Na izbiro so vrtni traktorji, ki so namenjeni za zelo strme terene in druge manj ugodne okoliščine in površine, saj le te ob košnji velikokrat predstavljajo zelo velike in zahtevne izzive.

Kakšne so lastnosti vrtnih traktorjev?

Vrni traktorji so lahko različnih velikosti, to je seveda odvisno od potreb posameznika in terena na katerem se bo vrni traktor uporabljal. Močan motor poskrbi, da se vrtni traktor enostavno poganja brez prekinitve in raznih zapletov, ki morda lahko nastanejo ob košnji trave ali pa katerih koli drugih zelenih površin. Prav tako pa je na sprednjem delu nameščen odbijač, ki učinkovito skrbi za udarce. Vrtni traktorji imajo tudi možnost nastavitve višine reza, to pomeni da lahko višino zareza namestite z ročico od 30 mm do 80 mm v kar šestih različnih stopnjah.

Trpežen vrtni traktor je izdelan iz jeklene površine, prav tako pa vsebuje tudi dva noža za čist rez. Ne smemo pozabiti tudi na zelo udoben in ergonomsko oblikovan sedež, ki naredi košnjo in vožnjo zelo prijetno.