Novice

vrtni traktor
Splošno

Vrtni traktor zagotavlja vedno kvalitetno pokošeno travo

Je morda košnja trave pri vsa tudi opravilo, ki je pogosto razlog za družinske spore? Dejstvo je, da si je potrebno za lepo in urejeno travo vzeti veliko časa, še posebej, če je okoli vaše hiše veliko zelene površine. V tem primeru je njena košnja z ročnimi kosilnicami zamudna in naporna, zato si je bolje umisliti vrtni traktor. Ta je med uporabniki vedno bolj priljubljen, saj velja za zmogljiv in za uporabo izjemno prijazen stroj.

Vrtnega traktorja se boste zagotovo razveselili vsi lastniki srednjih in velikih vrtov, saj vam bo bistveno olajšal košnjo trave. Med svojim delom boste sedeli na udobnem sedežu, ergonomsko oblikovan volanski obroč pa vam omogoča enostavno upravljanje, boljši nadzor in zato večjo varnost pri delu. Vrtni traktor omogoča različne načine košnje, kot so na primer košnja s pobiranjem, mulčenje ali košnja z izmetom, s katerimi bo trava kvalitetno pokošena.

Robotska kosilnica za popolno pokošeno zelenico

Mnogi med nami smo lastniki večjih ali manjših vrtov in vsi zagotovo vemo, da je košnja zelenice eno od najmanj priljubljenih opravil okoli hiše. Redna košnja od nas zahteva veliko truda in časa, a to je edini način, če si želimo popolno pokošeno trato, ki nam jo bodo zavidali naši sosedje in mimoidoči. Za vse tiste, ki si želite olajšati redno vzdrževanje svoje zelenice, je robotska kosilnica najprimernejša rešitev. Nekateri so še vedno v dvomih glede zanesljivosti delovanja robotske kosilnice, vendar izkušnje mnogih uporabnikov govorijo o tem ravno nasprotno.

Največja prednost robotske kosilnice je v tem, da kvalitetno pokosi travo v času, ko vi opravljate druga vrtna opravila ali pa na primer kuhate kosilo. Ponaša se z naprednim računalniškim sistemom, ki upravlja njeno skorajda neslišno delovanje in zelo kakovostnimi in trpežnimi materiali. S kvalitetnim podvozjem danes robotska kosilnica praktično ne pozna omejitev, saj učinkovito kosi travo na različnih terenih.