Novice

Zobne luske za hitro pomoč
Novosti na področju nepremičnin

Zobne luske za hitro pomoč

Zobne luske nam omogočijo hitro urejenost zob ter lep nasmeh. Zobna luska se namesti na površino obstoječega zoba, tako da se zob malce pobrusi, doda se lepilo in nato se lahko prilepi keramično prevleko, ki ima enako trdnost kot naraven zob. Trdnost je izredno pomembna, zato morate biti prepričani, da vam zobozdravnik namešča le kvalitetne in dobre prevleke. Nikakor se ne smete zaupati nepoznanemu osebju, saj vam lahko v cenenih ambulantah opravijo izredno slab poseg, ki vam bo povzročil veliko težav v prihodnosti. 

Zobne luske so idealne za vsakogar, ki ima med zobmi izredno velike razmake, ki se leti večajo. S pravilno obliko zobne luske bodo vaši zobje v trenutku dobili idealen izgled ter lepo obliko. Pri brušenju mora osebje paziti, da vam ohrani čim več vašega zdravega zoba. Brusi se samo sprednja ploskev, ostali deli pa ostanejo nedotaknjeni. To je velika prednost zobnih lusk, ki ne zahtevajo ritja in odstranjevanja zdravih zob. 

Zobne luske se lahko namestijo tudi na popolnoma neobrušen zob, če je to mogoče. Po prvem obisku vam bodo preverili stanje dlesni ter vam vzeli prvi odtis, na podlagi katerega bodo pripravili model, da boste lahko videli, kakšni bodo vaši zobje ob koncu dela. 

 

Implantati cenik je geslo s katerim iščemo dobrega implantologa

Implantati cenik bomo iskali vsi, ki si želimo najti dobrega ter cenovno ugodnega implantologa, ki nam bo lahko v najkrajšem možnem času uredil težave z obstoječimi zobmi. Velikokrat se v starosti zgodi, da nepričakovano izgubimo vse zobe ali pa da nam morajo uničene zobe odstraniti, saj nam povzročajo preveč bolečin in škode. V takem primeru moramo najti dobrega implantologa, ki bo hitro in učinkovito saniral našo ustno votlino. 

Implantati cenik je najpogostejši kriterij za iskanje dobre zobne ordinacije, ki jih je v Ljubljani ter povsod po Sloveniji izredno veliko.