Novice

Epoksi premaz za beton
Splošno

Epoksi premaz za beton so idealni za velike prostore

Epoksi premaz za beton se uporabljajo v različnih prostorih, kjer ni prevelike mehanske obremenitve. Velikokrat jih srečamo v raznih skladiščih, industrijskih obratih in tudi bolnišnicah. Ko na novo gradimo določeno stavbo moramo že takoj na začetku razmisliti , kakšna bodo tla in kakšne materiale bomo uporabili, da bodo enostavni za vzdrževanje. Ta tržišču najdemo vsestransko uporabne Epoksi premaze, ki omogočajo enostavno vgradnjo s pomočjo gladilke in valjčka. Vse kar potrebujemo je dobro pripravljena podlaga.

Epoksi premaz za beton se postavljajo v različnih debelinah. Uporabniki jih pohvalijo, ker se zelo enostavno čistijo in vzdržujejo. Enostavno čiščenje je omogočeno zaradi prav zaradi tega ker nimajo nobenih utorov ali fug kakor keramične ploščice. Ko določen prostor premažemo s Epoksi premazom, dobimo gladko površino, ki je privlačna na pogled in izjemno vzdržljiva.

Epoksi premaz za beton na koncu zaščitimo s poliuretanskimi premazi, ki nam zagotavljajo dolgo življenjsko dobo vseh tal.

Samorazlivni epoksi tlaki so vsestransko uporabni

Samorazlivni epoksi tlaki no narejeni iz epoksi smole, trdilca ter polnil in se zaradi odličnih mehanskih lastnosti vedno bolj pogosto uporabljajo pri vseh novogradnjah in tudi pri obnovah starejših objektov. Kadar kupimo starejše stanovanje ali hišo in se odločimo za prenovo, vedno iščemo najbolje materiale in najbolj zanesljive ter hitre tehnike za obnovo, saj se hočemo čimprej vseliti v svoj nov dom. Ena izmed odličnih tehnik postavljanja tlaka je uporaba samorazlivnih epoksi tlakov.

Samorazlivni epoksi tlaki so zelo odporni na različne udarce, na obrabo, podlaga na ne drsi, ne zadržujejo praha, so električno prevodni in kemično zelo odporni. Preden se odločimo za postavitev takšnega tlaka, moramo primerno pripraviti podlago, saj je ravno podlaga bistvenega pomena za končno kakovost tlaka.

Samorazlivni epoksi tlaki so zelo iskani, kupite jih lahko v trgovinah ki se ukvarja s prodajo gradbenih materialov ali pa se za več informacij obrnete na splet.