Novice

Prenosna posteljica
Splošno

Je prenosna posteljica nujno potrebna?

Prenosna posteljica, je vrsta posteljice, ki jo lahko zložite in pospravite, ter jo odpeljete kamor koli želite. Prenosna posteljica je izredno uporabna, kadar se odločite za kakšen oddih od doma in se z otrokom odpravite na dopust. Tako vam ne bo potrebno deliti postelje še z otrokom, vendar mu boste lepo in preprosto postavili prenosno posteljico in tako sebi prihranili nekaj prostora. 

Prenosna posteljica je izjemno uporabna za vsakega otroka, saj nudi podoben spanec kot tista prava, ki jo imate doma, vendar z razliko, da ji lahko prestavite kamor želite. Seveda kvaliteta ni popolnoma enaka, vendar za nekaj noči je zagotovo primerna. 

Cenovno pa take posteljice nisi ravno ugodne, zaradi tega jih lahko kupite tudi rabljeno, ki bo zagotovo cenejša. Vedite pa, da prenosna postelja ni nujno potrebna za odraščanje in spanec vašega otroka. Lahko mu tudi vi odstopite del postelje. 

Voziček marela je izjemno popularen

Voziček marela je vrsta vozička, kjer je na otroški voziček pritrjen senčnik, lahko pa ima tudi nekakšen pokrov, ki bo vašega otroka odrešil pogledov v sonce. Danes poznamo vozičke za otroke, ki imajo tak imenovani, voziček marela, kot dodatek oziroma nastavek na primarnem vozičku. Preprosto samo zamenjate nastavek. 

V kolikor pa si želite kupiti nov voziček, ki bi vašemu otoku pomagal zastirati moteč pogled proti soncu. Potem morate vedeti, da takšni vozički niso cenovno najbolj ugodni, kot tudi večina otroške opreme ni. Zaradi tega lahko kupite rabljenega, ki bo veliko cenejši od novega. 

Voziček marela ni nujno potreben za odraščanje vašega malčka , saj mu lahko preprosto na navaden voziček pripnete senčnik in mu tako preprečite pogled v sonce, kar bo popolnoma zadostovalo. 

Torej v kolikor imate novorojenčka in se želite odpraviti na dopust, potem si je vredno ogledati prenosne posteljice. Mogoče pa boste potrebovali tudi takšen voziček, ki bo vašemu otroku delal senco pred soncem.