Novice

Prenosni računalnik ima lahko različno zmogljiv procesor
Splošno

Prenosni računalnik ima lahko različno zmogljiv procesor

Prenosni računalnik je izredno dobro prodajan produkt. Vsakdo ima doma vsaj enega ali tudi več prenosnih računalnikov. Vsakdo, ki ga uporablja za službene obveznosti potrebuje svoj osebni prenosnik, ker lahko le s svojim osebnim prenosnikom delujemo tako kot bi si želeli. 

Prenosni računalnik izberemo tako, da nam bo pri delu karseda najbolje služil. Pri tem si najprej izberemo tip procesorja, ki bo idealen za naše potrebe. Nekateri se odločijo za Intel Core i5 ali i7. Seveda je model i7 veliko boljši in je novost na trgu, namenjen je tudi igranju računalniških iger in to je za marsikaterega uporabnika bistveno, saj se je po napornem delovnem dnevu, prijetno sprostiti ob računalniški igri. 

Prenosni računalnik ima lahko tudi procesor AMD, ki predstavlja cenejši model in nam ponuja zadovoljivo delovanje. Na takšnem prenosniku bomo brez težav gledali filme, brskali po internetu ter opravljali vsa klasična opravila. Tisti, ki si za prenosnik želimo potrošiti izredno malo denarja, se lahko zadovoljimo s procesorjem Intel Atom, ki ga lahko kupimo že za slabih 250 evrov. 

 

Gaming Asus po ugodni ceni

Gaming Asus so računalniki, ki so namenjeni izključno gamerskim uporabnikom. Računalniške igre postajajo vse bolj napredne in pomembne. Veliko posameznikov se tudi profesionalno ukvarja z igranjem računalniških iger in nekateri so pri tem izredno uspešni. V tujini se že vrsto let organizirajo turnirji, kjer ljubitelji ter profesionalni igralci tekmujejo med seboj. 

Gaming Asus tako lahko vpišemo v internet, kadar si želimo pregledati ponudbo v spletnih trgovinah. Prednost spleta je ravno ta, da si vsakdo lahko že pred nakupom veliko podatkov pridobi kar na spletu, kjer so vsi modeli računalnikov lepo predstavljeni ter natančno opisani. Tako si lahko že pred odhodom v trgovino ustvarimo sliko, kakšen računalnik si želimo, koliko bomo zanj potrošili in kakšne karakteristike bo moral imeti.