Novice

victorinox
Splošno

Victorinox, kot vodilni proizvajalec kvalitetnih in vrhunskih nožev

Podjetje Vcitorinox je podjetje, ki ima dolgoletno tradicijo in to podjetje poznajo praktično skoraj da vsi. Če si želite v svoji kolekciji zares kvalitetne in vrhunske nože, ki so namenjeni različnim stvarem, potem je Victorinox prava izbira za vas, saj vas njihova ponudba zagotovo ne bo razočarala. Prav tako pa ima Victorinox konkurenčne cene, ki vas bodo zagotovo prepričale.

Kako je nastalo podjetje Victorinox

Podjetje Victorinox je bilo ustanovljeno leta 1884 z ustanoviteljem Karl Elsenerjem  in podporo njegove matere Victorie. Od tukaj tudi izvira ime Victorinox. Kasneje  so imenu dodali še  končnico nox, ki izhaja iz kratice Inox, ki je mednarodni izraz za nerjaveče jeklo, saj so njihovi noži narejeni iz nerjavečega jekla. Tako pridemo do Victorinox poimenovanja globalno znanega podjetja, ki še vse do današnjih dni predstavlja ime podjetja in njegovo blagovno znamko.

Njihov prvi izdelek, ki jih je izstrelil med najbolj uspešna podjetja je zagotovo bil Swiss army knife oziroma švicarski nož, ki je dan danes vsem zelo poznan saj je izredno funkcionalen. Podjetje Victorinox je poleg svojih vrhunskih izdelkov tudi okoljevarstveno naravnan, saj si želijo prispevati k bolj čisti industriji in ohranjanju narave. Pozabili niso tudi na svoje zaposlene, saj svojim zaposlenim nudijo odlično delovno okolje, spodbudo in zares dobro plačilo, ki jih še bolj motivira pri samem delu.

Švicarski nož, kot najbolj priljubljen produkt podjetja Victorinox

Švicarski nož je zelo uporaben in ga veliko ljudi uporablja na različnih področjih. Nekateri imajo takšen nož doma tudi, kot spominek. Nega švicarskega noža je zelo pomembna. Najlažje ga je očistiti tako, da v topli vodi odpirate in zapirate vsa orodja tolikokrat, da se ta spet enostavno premikajo. Nož in druga orodja v topli vodi nato očistimo še s krtačko.

Če imate žepni nož, ki vsebuje baterije ali USB ključek, le te pred čiščenjem odstranite. Ko se žepni nož popolnoma posuši jih dajte nazaj not.